caesen

Trobada Promise a Roma

Trobada dels partners del projecte PROMISE a Roma

Del 22 al 24 de Febrer de 2017 es varen reunier a l’IPRS de Roma els 12 equips del projecte PROMISE que investiga maneres de participació social de joves europeus amb els entorns polítics, culturals i laborals dominants.

PROMISE group photo Rome

El primer dia es va intercanviar informació sobre la marxa de la recerca en tots els països i els principals avenços i obstacles trobats, entre ells la dificultat creixent de les investigacions qualitatives per accedir a persones que pertanyen als grups d’estudi; i molt relacionat amb aquest assumpte, es va valorar la idoneïtat, avantatges i dilemes ètics de diferents tipus d’incentius. La major part de la resta de les sessions van abordar el disseny d’una estratègia qualitativa que permeti anàlisis teòriques sòlids tot i la varietat de casos d’estudi, perquè els joves europeus comparteixen moltes de les conseqüències de pertànyer a un dels col·lectius més perjudicats pels processos soci econòmics recents a Europa, però les seves circumstàncies varien molt d’un país a un altre, i, especialment, entre els diferents grups de joves als quals pertanyen els casos d’estudi de cada un dels equips.

By IGOP

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.

ACEPTAR
Aviso de cookies