caesen

Curs Barcelonagov

Curs: Polítiques Públiques Socials

Del 24 al 27 d’octubre de 2017

Si ets un polític local amb responsabilitats en les polítiques socials o un professional vinculat a serveis socials, educatius, sociosanitaris, comunitaris o pertanys a alguna entitat del Tercer Sector Social que li interessi aprofundir en les oportunitats i desafiaments de la col·laboració i participació en la política social local, ja pots matricular-te al curs que t’ofereix Barcelona’gov a través de l’Institut de Govern i Polítiques Públiques (IGOP) de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB).

El curs convida a reflexionar i compartir sobre les polítiques socials en un entorn de governança multinivell, de corresponsabilitat amb els agents socials i econòmics i des d’un plantejament integral i transversal de la política pública. Quins mecanismes de participació ciutadana, desenvolupament comunitari i innovació social a les polítiques socials? ¿Co-producció de polítiques públiques?

Durada: 30 hores (classes + visites a projectes i experiències a Barcelona).

Certificat de formació en acabar el curs expedit per Barcelona’gov i l’Institut de Govern i Polítiques Públiques (IGOP) de la UAB.

By IGOP

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.

ACEPTAR
Aviso de cookies