[vc_row el_position=”first last”][vc_column width=”1/2″][vc_column_text el_position=”first last”]”Identitats mòbils: Migració i integració en comunitats transnacionals” és un projecte finançat per la Comissió Europea des del Fons per a la Integració de Nacionals de Tercers Països. La seva execució comprèn 18 mesos (gener 2014-juny 2015).

El projecte se centra en l’estudi de la migració temporal/circular en els països de la UE. Està dissenyat per a considerar les implicacions dels programes de migració temporal en una diversitat de contextos nacionals: econòmics, socials, polítics, culturals i factors psicològics.

Les activitats del projecte – que inclouen anàlisi documental, investigació de camp, així com tallers amb els principals interessats – es duen a terme en 5 països de la UE (Alemanya, Holanda, Espanya, Regne Unit i Itàlia), a més d’altres 3 països més (Albània, Marroc i Polònia) que participen com a partners associats.

Identitats mòbils té la intenció de comparar les polítiques de migració temporal, la seva aplicació i resultats, en els cinc països soci: Alemanya, Holanda, Espanya, Regne Unit i Itàlia. En particular, el projecte se centrarà en el benestar dels i les migrants temporals i els efectes positius i negatius de la migració temporal en països emissors i receptors.[/vc_column_text][vc_column_text el_position=”first last”]

Informes de resultado: 

Voluntary, involuntary and programmed circular migration in Spain: the case of Moroccan workers in the berry-producing region of Huelva (Spain).
[ versión ES ]


Mobile Identities: European Policy Recommendations.
[ versión ES ]


Mobile Identities: National Policy Recommendations (Spain).
[ versión ES ][/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text el_position=”first”]Mobile Identities BÀSICS[/vc_column_text][vc_column_text el_class=”fonsgris”]Equip cas espanyol:

Margarita León (coord.)
(IGOP-UAB)

Zyab Ibañez, Míriam Acebillo, Ramon Canal
(IGOP-UAB)

Eva Østergaard-Nielsen
(Assessora externa)

Contacte: igop(at)uab.cat

Web: http://pagines.uab.cat/mobileidentities[/vc_column_text][vc_column_text]UE

Co-funded by the EU.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]