Zyab Ibañez IGOPZyab Ibañez és recercador Postdoctoral a l’Institut de Govern i Polítiques Públiques (IGOP) de la Universitat Autònoma de Barcelona. És Doctor en Ciències Polítiques i Socials per l’Institut Universitari Europeu de Florència (2007) i Màster en Avaluació Ambiental per la London School of Economics. La seva recerca combina anàlisis institucionals transnacionals i estudis de casos organitzatius per explorar com els diferents règims institucionals configuren el disseny i l’aplicació de polítiques públiques als àmbits de l’ocupació, el temps de treball i la migració. Com a investigador, ha participat en diversos projectes finançats per la UE i els Estats membres, com ara RECWOWE, Mobile Identities, PROMISE i Euroship. 

CONTACTE

Correu: zyabluis.ibanez@uab.cat
Twitter:  
Web: 
Portal Recerca UAB: https://portalrecerca.uab.cat/en/persons/zyab-luis-iba%C3%A3ez-garzaran
ORCID
: https://orcid.org/0000-0001-9390-2107
ResearchGate Citations:  

ÁREES D’INTERÉS

Disseny i implementació de polítiques públiques en ocupació i migració.

3 PUBLICACIONS DESTACADES