caesen

Convocatòria oberta Seminari de doctorat sobre Participació Política

La xarxa de recerca RedeM convoca el Seminari de Doctorat sobre Participació Política dirigit a estudiants de doctorat que estiguin realitzant la seva tesi doctoral. El seminari té com a objectius ajudar a definir o enfortir els projectes de tesi, contribuir a la formació i projecció acadèmica de l’alumnat, així com a l’intercanvi de coneixements i establiment de contactes personals i professionals.

En aquest context, animem a participar a estudiants de doctorat de diferents perfils i disciplines. Aquesta és una oportunitat per presentar els seus treballs de recerca i discutir sobre ells, així com rebre comentaris per part d’altres candidats i candidates i investigadors amb experiència que treballen en temes similars.

Són benvinguts estudiants de doctorat de qualsevol any que vulguin compartir i presentar un article o capítol del seu treball que tingui relació amb la participació política, entesa de manera àmplia (vot, protesta, participació institucional, participació en l’elaboració de polítiques públiques, deliberació, desigualtats socials i participació, polítiques urbanes i participació, gènere i participació, etc.).

Cada participant haurà de realitzar una breu presentació i participar activament en totes les sessions i discussions. Aquest seminari es desenvoluparà durant dos dies organitzats en diverses sessions de presentacions de treballs.

Termini i enviament de candidatures per participar en el Seminari:

Per formalitzar la participació en el seminari, els estudiants hauran d’enviar la seva proposta escrita abans del 31 de març de 2020 al següent correu electrònic: carolgalais@gmail.com

La proposta no ha d’excedir de 400 paraules i incloure els següents aspectes: pregunta de recerca, hipòtesis i metodologia (incloent dades i tècniques d’anàlisi).

La comissió avaluadora estarà formada per: Ismael Blanco, Carolina Galais i Joan Font.

La notificació d’acceptació a un màxim de 11 participants seleccionats en funció de la qualitat i adequació de les seves propostes serà notificada abans del 15 d’abril.

L’acceptació comportarà la gratuïtat de seminari. La xarxa d’excel·lència RedeM finança les despeses de transport, manutenció i allotjament. Els viatges seran directament gestionats per la xarxa. És molt important que els estudiants no paguin per avançat. Les despeses d’allotjament i manutenció seran reemborsats a posteriori per la xarxa dins dels límits que marca el Ministeri de Ciència. Agraïm la difusió d’aquesta convocatòria a totes aquelles persones que puguin estar interessades.


Descarrega’t la convocatòria (pdf)


Activitat: Candidatures per participar a Seminari de doctorat
Places: 11
Data: 15 i 16 juny 2020
Lloc: Universitat Autònoma de Barcelona
Data límit per enviar propostes: 31/03/2020
Contingut (400 paraules): pregunta de recerca, hipòtesis i metodologia (incloent dades i tècniques d’anàlisi)
On enviar? carolgalais@gmail.com
Resolució candidatures: 15/04/2020


By IGOP

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.

ACEPTAR
Aviso de cookies