caesen

Cultura i Amèrica llatina

L’IGOP forma part de la Xarxa d’estudis sobre l’aportació de la cultura per al desenvolupament social a Amèrica Llatina. Aquesta xarxa està integrada per universitats d’Argentina, Brasil i Ecuador, a més de la Universitat Autònoma de Barcelona. Per part de l’IGOP, l’investigador principal és Nicolás Barbieri, que va participar en les jornades “Indicadores en Arte y Cultura. Desafíos en la Evaluación de Proyectos, Programas e Instituciones”, organitzades recentment per aquesta xarxa a la ciutat de Buenos Aires. Més informació a: https://www.coloquiociac.com.ar/

By IGOP

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.

ACEPTAR
Aviso de cookies