caesen

Acte 10è aniversari IGOP

L’IGOP celebra aquest any 2017 el seu desè aniversari. Per aquest motiu, ens plau convidar-vos al proper acte celebració previst pel proper 28 de setembre.

L’acte s’organitzarà sota el format de debat-col·loqui que comptarà amb la presència de Teresa Caldeira (antropòloga i Catedràtica d’Estudis Regionals i Urbans de la Universitat de Califòrnia, Berkeley) i Fernando Vallespín (Catedràtic de Ciència Política i de la Administració de la Universitat Autònoma de Madrid). Són dues persones de reconeguda trajectòria acadèmica que debatran sobre els reptes i les oportunitats de les polítiques públiques (horari previst de 18:00 a 21:30, a Barcelona). També es projectarà un vídeo commemoratiu, i tancarem l’acte amb un concert i un piscolabis.


Inscripció gratuïta (per temes d’aforament) en aquest enllaç


PROGRAMA (actualitzat a 26/09/2017)
Acte dels 10 anys de l’IGOP, 28/09/2017

Auditori del Parc Tecnològic de Barcelona Activa (c/Marie Curie, 8-14).
Barcelona, Districte Nou Barris.

18:00 Benvinguda

 • a càrrec de Dra. Raquel Gallego (Professora Agregada de la UAB i Directora de l’IGOP), Dr. Armand Sánchez (Vicerector d’investigació i transferència de la UAB) i Dr. Gerardo Pisarello (Primer Tinent d’Alcalde de l’Ajuntament de Barcelona).

18:20 Visualització del Vídeo Commemoratiu

18:30- 20:00 Conferències 

 • Dra. Teresa Caldeira (Catedràtica, U. Berkeley).
  “Transformacions en els modes de vida col·lectiva: reflexió des de la perifèria de São Paulo”
  Presentada per Dr. Oscar Rebollo, (Titular d’Universitat de la UAB i ex-Director de l’IGOP).
 • Dr. Fernando Vallespín (Catedràtic, U. Autónoma de Madrid).
  “Balanç dels reptes actuals per les ciències socials”.
  Presentat per Dr. Quim Brugué, (Catedràtic d’Universitat de la UdG i ex-Director de l’IGOP).

20:00 Cloenda institucional

 • a càrrec de Dr. Joan Subirats (Catedràtic de la UAB i primer Director de l’IGOP), Dra. Sara Moreno (Vicerectora d’alumnat i ocupabilitat, UAB) i Janet Sanz (Regidora de Nou Barris. Ajuntament de Barcelona).

20:30 Concert de Monique Makon i piscolabis

21:30 Fi de l’Acte

 

By IGOP

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.

ACEPTAR
Aviso de cookies