[vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]El projecte analitza el desenvolupament d’una iniciativa público-cooperativa innovadora en l’àmbit de l’habitatge a la ciutat de Mataró. En concret, la creació d’una cooperativa de llogaters que ofereixi condicions favorables a propietaris d’habitatges desocupats que busquin mobilitzar els seus habitatges amb garanties i a un preu assequible.

La recerca es centra en el canvis institucionals i organitzatius emprats per l’administració pública municipal i el teixit associatiu i cooperatiu local en el procés d’implementació d’aquesta iniciativa.

El projecte està finançat pel programa europeu “Accions Urbanes Innovadores” i liderat per l’Ajuntament de Mataró. Els socis del projecte son: Fundació Unió de Cooperadors, Salesians Sant Jordi, Diputació de Barcelona, Fundació Tecnocampus Mataró-Maresme i IGOP – UAB. L’equip IGOP del projecte està format per Raquel Gallego (IP), Lorenzo Vidal, Iolanda Bianchi, Carlos Delclos i Charlotte Fernández.

Durada: Novembre 2018-Octubre 2021[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″ css=”.vc_custom_1585249700262{background-color: #c9c9c9 !important;}”][vc_single_image image=”12497″ img_size=”full” alignment=”center”][vc_column_text]Fitxa del projecte

Web:
https://www.uia-initiative.eu/en/uia-cities/mataro[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]