[vc_row el_position=”first last”] [vc_column width=”1/2″] [vc_column_text el_position=”first last”]

Projecte sobre dinàmiques de segregació urbana i innovació social davant la crisi

Una recerca que diagnostica els efectes i les conseqüències socials de la crisi, i també les respostes que s’hi estan donant des dels barris

Barris i Crisi: objectius

Les anàlisis que s’han fet fins ara sobre els impactes socioeconòmics de la crisi a Catalunya han posat l’accent en variables com la pobresa, l’atur i les desigualtats de renda. El coneixement dels impactes específics de la crisi sobre els barris desafavorits, en canvi, és escàs.

Aquesta recerca té com a primer objectiu estudiar quins impactes té la crisi econòmica i financera actual sobre la configuració socioespacial dels municipis catalans i, més concretament, quins efectes té sobre dinàmiques de segregació i de degradació urbana ja observades en el context precrisi.

El segon objectiu és observar el tipus de respostes que, des dels mateixos barris, s’estan donant a aquesta situació i, més concretament, quins són els factors que contribueixen a la resiliència dels barris davant la crisi.

[/vc_column_text] [/vc_column] [vc_column width=”1/2″] [vc_column_text el_position=”first”]

Barris i Crisi BÀSICS

[/vc_column_text] [vc_column_text el_class=”fonsgris”]

Coordinadors:

Ismael Blanco
(Depart. Ciència Política / IGOP-UAB),

Quim Brugué
(Depart. Ciència Política / IGOP-UAB),

Oriol Nel·lo
(Departament de Geografia, UAB)

Contacte: igop(at)uab.cat

Web: http://barrisicrisi.wordpress.com/

[/vc_column_text] [vc_raw_html] JTNDaHIlMjAlMkYlM0U= [/vc_raw_html] [vc_widget_sidebar title=”Darreres notícies” sidebar_id=”cs-rss-barris” el_position=”last”] [/vc_column] [/vc_row]