Grup de recerca SGR AGAPP

En un entorn social en mutació, les institucions públiques topen amb enormes dificultats per realitzar amb èxit la seva missió. Des del grup AGAPP, situat a l’Institut de Govern i Polítiques Públiques de la UAB, fem recerca per conèixer i comprendre el funcionament de les administracions. Apliquem l’òptica de la innovació, tant en la identificació de les problemàtiques a abordar, com en el disseny de les formes d’intervenció i avaluació de les polítiques, assegurant la transferència del coneixement creat i treballant per millorar el rendiment del sector públic i del sistema polític democràtic.

Les àrees de recerca en què treballem inclouen: Polítiques Públiques, Administració i Gestió Pública, Governança, Innovació, Avaluació, Polítiques Socials, Polítiques Mediambientals, Polítiques d’Immigració, Polítiques d’Igualtat, Polítiques de Reforma Administrativa, Polítiques Educatives, Polítiques de l’Ensenyament Superior, Polítiques Culturals, Govern i Administració Local.

Aquest grup de recerca està format per investigadors/es i docents del Departament de Ciència Política i Dret Públic (Unitat de Ciència Política i de l’Administració) i del Departament de Sociologia, tots dos de la UAB, i de l’Àrea de Ciència Política del Departament de Dret Públic de la Universitat de Girona.

Agapp BÀSICS

Coordinadora:
Margarita León (IGOP-UAB)

Contacte:
margarita.leon(at)uab.cat

Web:
https://agapp.cat

HT: #agapp