caesen

Suport a l’investigador i activista Jaime Palomera

Suport a l’investigador i activista Jaime Palomera i a les encausades del Sindicat de llogateres

Des de l’IGOP, fa temps que constatem el fort creixement de les desigualtats, el que ens condueix cap a societats més polaritzades i més injustes. Sens dubte, un dels principals factors de generació d’aquesta desigualtat és l’accés a l’habitatge.

Des de l’àmbit acadèmic, hem intentat contribuir a posar llum sobre aquest fenomen, remarcant la necessitat de revertir-lo per tal de garantir uns drets bàsics i un vida digna per la majoria de la població. La nostra feina s’orienta a posar de relleu les greus conseqüències socials i humanes que provoquen fets com la gentrificació i l’assetjament immobiliari i a proposar polítiques públiques alternatives.

Sovint, algunes de les persones que treballen amb nosaltres, davant de la constatació d’aquestes injustícies, decideixen anar més enllà de la recerca i adquireixen un fort compromís ètic amb la defensa dels grups socials més vulnerables. Una de elles és el Jaime Palomera, que ha desenvolupat la seva recerca post-doctoral a l’IGOP com a investigador Juan de la Cierva. Compartir amb ell la reflexió i la recerca en l’àmbit de l’habitatge durant els darrers anys ha estat tot un privilegi.

A través d’aquest comunicat, volem mostrar públicament el nostre recolzament tant a ell com a les altres dues afiliades del SINDICAT DE LLOGATERES a les quals se’ls hi demana en conjunt una pena de presó de 9 anys. Considerem que aquesta demanda està fora de lloc per a unes persones que han denunciat públicament una situació d’assetjament immobiliari i han fet palesa una situació injusta i d’abús de poder amb la finalitat d’aconseguir obrir un procés de negociació.

Jaime, Alpha, Fran, Sindicat de Llogateres, tot el nostre suport davant aquest judici que considerem injust!

By IGOP

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.

ACEPTAR
Aviso de cookies