[vc_row el_position=”first last”] [vc_column width=”2/3″] [vc_column_text el_position=”first last”]

Postgrau. Espai públic: polítiques urbanes i ciutadania

Presentació

L’espai públic integra els principals valors de la ciutat, però també en mostra les desigualtats. Instrument integrador per a l’urbanisme i alhora escenari i font de conflictes, l’espai públic és un tema d’actualitat. Aquest programa pretén oferir la formació teòrica i pràctica per a pensar, dissenyar i gestionar l’espai urbà de manera integrada, copsant la complexitat de la realitat urbana i enaltint-ne els valors democràtics.

El curs ha estat dissenyat entre l’Àrea de Gestió de la Ciutat i Urbanisme de la UOC i l’IGOP (Institut de Govern i Polítiques Públiques, UAB) i hi col·laborarà el CCCB (Centre de Cultura Contemporània de Barcelona). Totes tres institucions tenen prestigi i experiència en formació de temàtiques urbanes. La UOC acull des de fa onze edicions el màster de Gestió de la ciutat, amb més de 400 estudiants al llarg de la seva història, l’IGOP investiga l’espai públic en les dimensions socials i polítiques i el CCCB convoca bianualment el Premi Europeu d’Espai Públic i desenvolupa una important activitat intel·lectual sobre la temàtica urbana (conferències, seminaris, publicacions, etc.).

L’Àrea de Gestió de la Ciutat i Urbanisme de la UOC assumeix l’ensenyament virtual (18 cr.) i la UAB-IGOP l’ensenyament presencial (12 cr.) i la coordinació general del curs. L’IGOP i el CCCB acolliran les activitats presencials.

[/vc_column_text] [/vc_column] [vc_column el_class=”fonsgris” width=”1/3″] [vc_column_text el_position=”first”]

INFORMACIÓ BÀSICA
Crèdits: 30 ECTS
Inici: 16 octubre 2013
Títol: Espai públic: polítiques urbanes i ciutadania
Idioma: multilingüe

Direcció
Jordi Borja
Joan Subirats
Itziar González

Coordinació
Albert Arias
Ismael Blanco
Marc Grau

[/vc_column_text] [vc_button title=”Web Postgrau” href=”http://estudis.uoc.edu/ca/masters-postgraus-especialitzacions/diploma-postgrau/gestio-ciutat-urbanisme/espai-public-politiques-ca/presentacio” color=”wpb_button” size=”wpb_regularsize” icon=”none” target=”_blank” el_position=”last”] [/vc_column] [/vc_row]