caesen

Cycle of debates for the right to the city

Cycle of debates for the right to the city

En el marc del Pla de Barris de Barcelona tindrà lloc el Cicle de debats pel Dret a la Ciutat entre el 21 de febrer i el 28 de març. El cicle, organitzat pel Consell Assessor del Pla de barris i Foment de ciutat, té per objectiu suscitar el debat sobre l’exercici del dret a ciutadania en els barris i el paper que l’organització del veïnat i les polítiques públiques han de jugar a l’hora de garantir-los.

El cicle consistirà en 6 debats temàtics que es realitzaran a El Borsí en el marc de l’exposició fotogràfica “Setze barris, mil ciutats” que s’inaugura el dia 16 de febrer. En cada un d’aquests debats s’abordarà la discussió d’un dret i la forma com les actuacions del Pla de Barris, amb les seves potencialitats i les seves limitacions, hi estan relacionades. Essencialment, els debats es centraran en exposar quines actuacions s’estan desenvolupant des de les institucions i la ciutadania en l’àmbit temàtic en qüestió, quins reptes existeixen i quines accions es podrien dur a terme durant el proper mandat tant des de la ciutadania com des de l’administració.

El cicle de debats constarà dels debats següents:

 

28 febrer 2019|18:00h
EL DRET A LA SALUT: equitat social i autonomia personal

 

7 març 2019|18:00h
EL DRET A L’HABITATGE: instrument per combatre la desigualtat i la segregació

 

14 març 2019|18:00h
EL DRET AL  PATRIMONI, A LA MEMÒRIA I AL PROJECTE: patrimoni i identitats col·lectives

 

21 de març 2019|18:00h
EL DRET AL MEDI AMBIENT: sostenibilitat i recursos

 

28 de març 2019|18:00h
EL DRET A LA CONVIVÈNCIA: interculturalitat i intergeneracionalitat

 

29 de marzo 2019|18:00h
EL DRET A L’EDUCACIÓ: igualtat d’oportunitats i palanca de canvi

 

Consulta la programació detallada amb els ponents en el següent enllaç. (CAT)

La moderació i la presentació aniran a càrrec d’Oriol Nel·lo, president del Consell assessor, i Helena Cruz, investigadora de l’IGOP.

By IGOP

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.

ACEPTAR
Aviso de cookies