[vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]Aquest projecte pretén desentranyar -des d’una perspectiva individual i longitudinal- la dinàmica subjacent a la transformació i el canvi de les actituds polítiques i el comportament dels ciutadans espanyols entre 2010 i 2020.

Com a punt de partida, el projecte analitza els efectes dels canvis en les circumstàncies econòmiques personals en les actituds dels individus cap al sistema polític, les seves preferències polítiques i el seu compromís polític.

Ens centrem en particular en dues dimensions d’actitud i la seva relació dinàmica amb els resultats del comportament. D’una banda, analitzem la mobilització dels votants amb creences populistes i la dinàmica entre les actituds populistes i el suport als partits populistes. D’altra banda, vam explorar les actituds cap al feminisme, el sexisme modern i la correcció política, com una dimensió actitud descurada però central en l’anàlisi dels canvis contemporanis d’actituds i comportaments.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″ css=”.vc_custom_1585585294670{background-color: #c9c9c9 !important;}”][vc_column_text]

Fitxa: Fitxa del projecte

Web: POLCHAN[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]