[vc_row el_position=”first”] [vc_column] [vc_column_text el_position=”first last”]

Blog Pista UrbanaPista Urbana vol ser un espai destinat a recollir debats, propostes i anàlisis vinculades als temes urbans en un sentit molt ampli, aquí i arreu del Món. En les ciutats els canvis i les transformacions es fan molt evidents, i per tant són llocs especialment sensibles per seguir les noves dinàmiques socials.

El bloc s’enmarca dins el diari digital catalunyaplural.cat, que correspon a l’edició catalana d’eldiario.es. Una publicació editada per la Fundació Periodisme Plural, una entitat creada per un grup de periodistes, intel·lectuals i professionals del món de la comunicació amb el doble objectiu de defensar l’exercici d’un periodisme independent i lliure i, alhora, els valors de progrés i solidaritat.

Nota:

Tot i que la coordinació del bloc correspon a l’IGOP, les opinions que hi apareixen només expressen el parer de l’autor/a o autors/es que signen cada post.

Des d’aquesta pàgina podeu consultar els darrers posts publicats o bé anar a la font original en CAT i en ES.

[/vc_column_text] [/vc_column] [/vc_row] [vc_row el_position=”last”] [vc_column] [vc_raw_html el_position=”first”] JTNDaHIlMjAlMkYlM0U= [/vc_raw_html] [vc_widget_sidebar sidebar_id=”cs-rss-pista-urbana” el_position=”last”] [/vc_column] [/vc_row]