caesen

Més enllà dels diners: noves formes de produir i col·laborar

2013 IGOP-CACBerlinguer, M. , Martínez, R., Fuster, M., i Subirats, J.; “Més enllà dels diners: noves formes de produir i col·laborar“; Quaderns del CAC 39, vol. XVI – juliol 2013, p. 49-57
ISSN (electrònic): 2014-2242 / www.cac.cat

Ha sortit publicat als Quaderns del CAC (una publicació científica dirigida i editada pel Consell Audiovisual de Catalunya) un article acadèmic escrit pels membres del grup de recerca IGOPnet titulat “Més enllà dels diners: noves formes de produir i col·laborar”.

En l’article s’analitza l’emergència d’un nou model de producció de continguts audiovisuals, la creació col·laborativa online, i s’exposa, a partir dels resultats de l’estudi de vint-i-una comunitats de creació online catalanes, quines característiques han de reunir idealment aquestes comunitats per ser sostenibles a llarg termini.

Els autors defensen el rol central que adquireixen les noves modalitats de publicitat (menys lineals, més difuses i amb un caràcter menys monetari i més voluntari) dins d’aquest innovador sector d’economia digital, tan per a la sostenibilitat de les comunitats de creació online en si mateixes com pel disseny de les polítiques públiques que les han de regular.

By IGOP

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.

ACEPTAR
Aviso de cookies