Jornada “Acció col·lectiva davant la crisi sanitària i social”

El 12/03 es realitzarà la jornada “Acció col·lectiva davant la crisi sanitària i social” amb la presentació dels resultats de #SOLIVID, una xarxa d’investigació i divulgació d’iniciatives solidàries i comunitàries.

El programa consta de tres blocs destinats, respectivament, a presentar la trajectòria i situació general de el projecte, a debatre les experiències de diversos països integrats a la xarxa i a analitzar aspectes temàtics de l’acció col·lectiva en temps de pandèmia

Nascuda al mes d’abril de l’any 2020, agrupa en l’actualitat 34 grups de recerca en 12 països d’Europa i d’Amèrica Llatina. A través d’un exercici de cartografia col·laborativa ha censat i difós l’existència de prop de 3.000 iniciatives solidàries en 28 països de món.


Inscripció a la jornada.
Jornada Solivid 12/03/21

Descarregar el programa
Programa de la Jornada