caesen

Jornada Solivid Acció col·lectiva davant la crisi sanitària i social

 Jornada “Acció col·lectiva davant la crisi sanitària i social”

El 12/03 es realitzarà la jornada “Acció col·lectiva davant la crisi sanitària i social” amb la presentació dels resultats de #SOLIVID, una xarxa d’investigació i divulgació d’iniciatives solidàries i comunitàries.

El programa consta de tres blocs destinats, respectivament, a presentar la trajectòria i situació general de el projecte, a debatre les experiències de diversos països integrats a la xarxa i a analitzar aspectes temàtics de l’acció col·lectiva en temps de pandèmia

Nascuda al mes d’abril de l’any 2020, agrupa en l’actualitat 34 grups de recerca en 12 països d’Europa i d’Amèrica Llatina. A través d’un exercici de cartografia col·laborativa ha censat i difós l’existència de prop de 3.000 iniciatives solidàries en 28 països de món.


Inscripció a la jornada.
Jornada Solivid 12/03/21

Descarregar el programa
Programa de la Jornada

By IGOP

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.

ACEPTAR
Aviso de cookies