caesen

Open Seminar Marco Berlinguer

Open Seminar Marco Berlinguer

“Public policies and digital Commons: the case of open source”

Seminari Urgocis (IGOP)
06/03/2019 – 13h
Edifici MRA, 1a planta.
Campus UAB, 08193 Bellaterra


Marco Berlinguer

Investigador social especialitzat en la recerca sobre noves formes d’economia, particularment aquelles que es produeixen com a resultat de la intersecció entre l’economia social i l’economia del coneixement i la informació. En aquest camp ha contribuït a la creació de la “Escuela de los Commons”, una plataforma oberta d’intercanvi i cooperació horitzontals que explora l’emergent paradigma dels pro comuns.

By IGOP

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.

ACEPTAR
Aviso de cookies