Óscar Rebollo; Ernesto Morales y Sheila González (2016); Guía operativa de evaluación de la acción comunitaria; IGOP—UAB; Con el apoyo de Àrea de Qualitat de Vida, Igualtat i Esports (Ajuntament de Barcelona).

Avaluar els avenços i impactes de l’acció comunitària sempre ha estat un repte complex que implica mesurar els canvis a la dinamització de processos relacionals entre actors diversos, en la transformació de les formes organització i treball, així com l’enfortiment i la generació d’autonomia en individus, grups i comunitats.

Durant dos anys l’equip d’acció comunitària de l’IGOP va estar treballant per encàrrec de l’Ajuntament de Barcelona en l’elaboració de la Guia operativa d’Avaluació de l’acció comunitària, en la qual es va implicar a gran quantitat d’experiències, professionals i experts de referència en el tema.

Un any després de la seva edició, després de la seva bona acollida i la gran quantitat de demandes rebudes d’investigadors, institucions i col·laboradors de països de llengua hispana, la guia ha estat traduïda i editada en castellà, i pot ser descarregada gratuïtament a la nostra pàgina web.

Descarregar Guia operativa [ pdf ]