caesen

Raquel Gallego new Director

Raquel Gallego new Director

El passat 13 de juny es va realitzar la votació per a l’elecció de la nova direcció de l’IGOP. Amb una participació del 45% del cens la única candidatura presentada va  obtenir el 95% dels vots emesos. 

Amb aquests resultats la nova directora és la Dra. Raquel Gallego. Anteriorment han ocupat el càrrec el Doctors Joan Subirats; Joaquim Brugué i Oscar Rebollo. 


 

RAQUEL GALLEGO
Raquel Gallego Calderón és Doctora (Ph.D.) en Government (Ciència Política) i Màster (M.Sc.) in Public Administration and Public Policy per la London School of Economics and Political Science (LSE). També és Màster en Ciència Política i Llicenciada en Ciències Polítiques i Sociologia per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Està acreditada com a Catedràtica per l’AQU-Catalunya (2010). Actualment és Professora Agregada del Departament de Ciència Política i Dret Públic i Investigadora de l’Institut de Govern i Polítiques Públiques (IGOP), ambdós de la UAB, i és coordinadora del Màster Universitari de Gestió Pública (UAB-UB-UPF). Els seus interessos de recerca inclouen anàlisi de polítiques públiques, reforma de l’administració i gestió pública, polítiques de benestar i descentralització. Ha publicat llibres, volums editats, capítols de llibres i articles en revistes com: International Public Management Journal, Governance, Public Administration –An International Quarterly, Public Administration Review, and Public Policy and Administration. És avaluadora i membre de consells editorials de diverses revistes acadèmiques. Ha treballat com a consultora internacional per a l’Interamerican Development Bank.

Contacte: Raquel.Gallego(at)uab.cat
Web: Google Citations
ORCID: 0000-0003-4036-0871
Publicacions seleccionades: CV Raquel Gallego

By IGOP

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.

ACEPTAR
Aviso de cookies