caesen

Carles Ramió

Els meus vincles amb l’IGOP han estat fonamentalment en participar com a tribunal en algunes de les seves tesis doctorals. El nivell de rendiment en tesis doctorals (en recerca) de l’IGOP és senzillament impressionant i em genera una sana enveja.

 

El nivell de rendiment en tesis doctorals (en recerca) de l’IGOP és senzillament impressionant i em genera una sana enveja

 

La seva trajectòria en recerca i en transferència de coneixement ha estat molt meritòria i ha aconseguit fites gairebé inèdites en la densa xarxa de centres universitaris i de think tanks del país. Omple molt bé un vuit molt important en temes de territori (ciutat), de polítiques socials i de participació ciutadana. És un referent de ciutat, de país, d’Espanya i un referent internacional en les seves matèries. Ha aconseguit articular amb saviesa un grup d’acadèmics sèniors amb un molt nombrós grup de recercadors joves en un moment de crisi econòmica. I Això té molt mèrit. A banda els anys de crisi econòmica, social, política i institucional necessitaven una veu forta acadèmica i, també, amb propostes aplicades com la que ha aportat l’IGOP.

En el futur pot ser una veu molt important i imprescindible en el confós debat de la governança. La part de la governança econòmica i empresarial és molt forta gràcies a les escoles de negocis i a les facultats d’economia i empresarials. Fa falta, doncs, una veu potent per desenvolupar la governança social. No tinc cap dubte que l’IGOP serà aquesta gran veu analitzant l’economia col·laborativa i altres mecanismes d’apoderament social. Ha de seguir amb el seu gran atractiu: analitzar les polítiques públiques no només des de la seva dimensió institucional sinó  de manera integrada amb la dimensió social.


Carles RamióDr. Ramió, Carles
Professor de Ciència Política i de l’Administració a la UPF

By IGOP

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.

ACEPTAR