caesen

S16. Cap a un nou model de Serveis Socials?

Sessió 16.
Cap a un nou model de Serveis Socials?

 

Objectius:

En la propera sessió del Laboratori de serveis socials, i en la següent que es realitzarà a Donostia, en col·laboració amb la Universitat de Deusto- volem analitzar i debatre alguns dels intents d’explorar noves formes de fer en els serveis socials en els diferents nivells. Des d’intents de reorganitzar el conjunt del sector i redissenyar els seus sistemes de govern fins al replantejament de la relació entre l’acompanyament social i els mecanismes d’accés a les prestacions, passant per models d’atenció que permetin una gestió estratificada de les necessitats de la població (en lloc de la tradicional mera resposta a la demanda) o la integració i cooperació amb es sistema de salut o d’ocupació.

L’entrada és lliure però a efectes organitzatius us agrairíem que feu la inscripció a través d’aquest enllaç: Inscripció laboratori Serveis Socials

Data: Dimecres, 29 de març, a les 4 de la tarda

Lloc: Escola IGOP – Urrutia, 17 – Barcelona. Telf. 93 407 62 03

…………………….

ponentsPONENTS:

Presentació i coordinació: Manuel Aguilar (professor de la Universitat de Barcelona)

 

Experiències que es presentaran:

  • José Ignacio Santás García (Jefe de Departamento de Servicios Sociales. Distrito San Blas-Canillejas. Madrid)  “Experiències de gestió de l’atenció social eficient des d’allò col·lectiu”
  • Teia Fàbrega Pairó (Directora en Consorci d’Acció Social de la Garrotxa) “Experiència d’integració dels serveis socials i els sanitaris”
  • Xavier Uceda i Maza (Delegat del Consell per al model social valencià) Generalitat Valenciana “El nou model valencià de Serveis Socials: present i futur”

 

…………………….

materialsMATERIALS DE LA SESSIÓ:

  • No disponible

…………………….

videoVIDEO DE LA SESSIÓ

  • No disponible

 

By IGOP

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.

ACEPTAR